SayfaNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
telekoma borcun varsa 30-40 bin ytl vardır. ben kendi adıma 4 bin ytl ödüyorum aylık. kimse sistemnetin fakir olduğunu düşünmesin. bünyesinde 6 kişi çalıştıran bir firmada en son gidecek telekom hattıdır. kaldı ki telekom bayisi ve indirimli fiyatla satın aldıkları hattın borcununu ödemedikleri vs büyük bir yalandır.
telekomun metro ethernet şebekesi 15 ocakta istanbulda sistemnette ve şubat ayında izmirde hostcininde arıza vermiştir. "kepçe fiber kabloları kopardı" haberlerini unutmayalım. imkansız değil.
profesyonel meslektaş yorumunuzu mekkeden çektirdiğiniz ilahi fiber kablolarına bağlıyorum. tanrı sizi korusun.
mekke'den fiber çektirmedikki, biz mekkeye direkt ilahi olarak bağlıyız, arada fiber olmasına gerek yok.Tanrı değil, bizi ALLAH korusun. Tanrı kelimesini sevmem.

Yanı sıra, sistemnet, telekomdan hattı toptan değil perakende fiyatına alıyor neden mi? Henüz onaylanmış bir ISP belgesi mevcut değil.

Yanı sıra ben telekoma borcu olduğunu iddia etmedimki, varsayımları değerlendiriyorum.

Mücbir sebep haricinde metro ethernet şebekesi 1 veya 0 hata verir yılda.

Sistemneti de, kusura bakmayın ama bize anlatmayın isterseniz,biz orayla 3,5 yıl bir fiil çalıştık. Siz yokken biz vardık orda.