telekoma borcun varsa eğer, para yedirerek çözemezsin, borcunu ödeyerek çözersin, borcun yoksa zaten hizmetinde de sorun olmaz ve şu bir garantidir ki, türk telekom'un metro ethernet şebekesi yılda 1 veya 0 hata verir.
Ucuz datacenterlar olmasaydı doğru belkide TR de bu kadar sunucu olmazdı, fakat o ucuzcu müşteriler şunu anladılar, Ucuz etin yahnisi ancak bu kadar olur, ve şimdi onların bir çoğu ucuz mal alacak kadar zengin değiller.
telekoma borcun varsa 30-40 bin ytl vardır. ben kendi adıma 4 bin ytl ödüyorum aylık. kimse sistemnetin fakir olduğunu düşünmesin. bünyesinde 6 kişi çalıştıran bir firmada en son gidecek telekom hattıdır. kaldı ki telekom bayisi ve indirimli fiyatla satın aldıkları hattın borcununu ödemedikleri vs büyük bir yalandır.
telekomun metro ethernet şebekesi 15 ocakta istanbulda sistemnette ve şubat ayında izmirde hostcininde arıza vermiştir. "kepçe fiber kabloları kopardı" haberlerini unutmayalım. imkansız değil.
profesyonel meslektaş yorumunuzu mekkeden çektirdiğiniz ilahi fiber kablolarına bağlıyorum. tanrı sizi korusun.