Konuyla ilgili çok tecrübem olmadığından,araştırdıklarımı aktardım. Ancak konuyla ilgili tecrübesi olan birinin birşeyler yazması çok güzel olmuş.
Teşekkürler Fibonacci,repimi verdim
Fibonacci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeni konuna şimdi baktım backdoor, sanırım o mesajı diğer konuya atmalıydım. Bölüyorum sen kusura bakma Başlamışken buradan devam edelim:
Atılan her posttan sonra Wordpress ya da kullandığınız XML-RPC sistemi, o listedeki bütün serverları pinglemeye çalışır. Kimisi cevap hemen verir, kimisi gecikir, kimisi ise hiç cevap vermez. Bu süre içinde pinglenen her servis sunucuya ekstra yük bindirecektir. Ki bazı ping servisleri de içeriğinizi kendi bünyesinde yayınlayacak, belki sizden önce Google'a indexlettirecektir. Bu da eksi puan olarak dönecektir. Özetle olayımız şu: İşinize yarıyan arama motoru bazlı ping servisleri sitenize yol, su ve elektrik getirirken; ekstradan ekleyeceğiniz her servis, siteniz üzerindeki gereksiz kodlar gibi yağmur, çamur ve yokuş getirmekten başka bir işe yaramayacaktır.
Diğer bir ipucu ise, iki tane sitamap yapın. Birisi bu eklentinin yarattığı sitemap olsun, diğeri de RSS Feed'inizi XML formatında alıp Webmaster Tools ya da Site Explorer'a ekleyin. İnanılmaz faydasını göreceksiniz.