Selam,ben de MccOY'un iş ortağıyım.Yazılan yazı,benim başka bir foruma yazdığım yazıdan alıntıdır.Yani yazıyı o değil,ben yazdım.
Oradaki "fırça atmak" deyiminin mecazi anlamda kullanıldığını anlamayacak bünyeler zaten teklif vermesin,mümkünse de beraber çalışmayalım
Siz de takdir edersiniz ki,ülkemizde hemen her sektörde olduğu gibi fason hostingciler mevcut

İşini iyi yapmayan,sorumluluk duygusuna sahip olmayan,müşteri memnuniyetine önem vermeyen,vergi levhası bile bulunmayan onlarca kişiyle "maalesef" çalışmak zorunda kaldım ve bu kişiler piyasada mevcutlar."Fırça atmak" tabiri aynı zamanda da bu kişiler için söylenmiş bir sözdü.Bizim veritabanımızdan,sitemizin işlemci vb bileşenlerini zorlamamızdan kaynaklanan,özetle bizden kaynaklanan bir sıkıntıyı anlamayacak kadar gerizekalı,bu "sorumlu" kişileri haksız yere suçlayacak kadar köylü mantığına sahip insanlar değiliz.Lakin yarası olan,her zaman gocunur
Bunun yanında ilk iletide görebileceğiniz gibi yabancı bir sunucu firma ile çalışmak,anlık manada destek alma durumunu zorlaştırıyor.Bahsi geçen mecazi anlamın kaynağı da biraz buydu.Kastedilen şey "direkt temas" idi.Ama dediğim gibi,bu olay bazı bünyeleri aşmış.
Antiparantez (r10 üyeliğim mevcut değil,bu üyelik de arkadaşıma ait.25 yaşındayım,yarışmaya Kayseri'den katılıyorum