[B][I]@Kerem,belirttiğiniz firmaların cirolarını geçtim;tek müşterileri ben olayım,işlerini savsaklamayıp gerekli ve yapmaları gereken şeyleri yapsınlar,yine bahsi geçen eylemi (fırça atmak) yapmam.

Şimdiii...Şapkamızı önümüze koyalım..Siz işini düzgün yapmayan,savsaklayan,işini,işinin ehli elemanlara teslim etmeyen,amatörce çalışan hiç bir sektördeki kimseye fırça atmadınız mı? Kapıcı?Olmadı beyaz eşya servisi??Ya da internet üzerinden alışveriş yaptığınız bir perakende firması?

Eğer hayatınız boyunca yaptığı işin hakkını vermeyen insanlara "bir kez" bile fırça atmama sabrını gösterebiliyorsanız,size biraz hayranlıkla,biraz da üzülerek bakarım.

Bulunduğum ilin en büyük kliniklerinden birinde dört senedir gönüllü hekimlik yapıyorum.Evet üstadım, Müşteri>Klinik'tir kural bizde.Onların tm ihtiyaçlarını düşünerek,tam hizmeti sunmaktır amaç.

Zaten o söz de hiç bir zaman işini iyi yapanlara karşı sarfedilmez;sarfedilemez. Ha siz işini iyi yapanlardan değilseniz zaten hayat boyu fırça yemeye mahkumsunuz.Aynı şey benim için de geerli (kendimi mi küçümsedim ne?). Ama işini hakkıyla yapan briyseniz,zaten bu kelimelerle ya da muameleyle hiç karşı karşıya kalmazsınız,emin olun
Arkadaşımın üyeliği durdurulmuş bunu okuyun istedik