Konuyu herkes okuyabilir lakin herkes ilgilenmezse sevinirim.
Cebinde yarın 5.000 Ytl tiko parası olup Antalya'da yaşayan , Antalya'da yaşamayı düşünen , Antalya'da yaşamasa bile gözü arkada kalmadan güvenebileceği , emanet edebileceği bi' tanıdığı olan bi' arkadaş benim arayışım..
18 - 22 yaş arasında ki arkadaşlar , evet sizin cebinizde paranız olabilir , hatta ve hatta antalya'da yaşıyor da olabilirsiniz ama ilgilenmeyin konu ile.. Ben yeteri kadar sıkıntının içerisindeyim bi' de sizin ve sizinle beraber ailenizin sorumluluğunu üstlenmek istemiyorum.. Bu iş hakkaten ciddi , vakit ayrılması gereken bi' iş.. Asla ve asla bi' script yazılmayacak , yani web üzerinden satış vs. e-ticaret , e-book vs vs. hiç alakalı değil..
İş için temel gereksinim ; Başlangıç seviyesinde bilgisayar bilgisi (:
5.000 Ytl ne için lazım ;
1- Kurumsal kimlik için bi' ticaret şirketi..
2- Web , Radyo ve Gazete için bütçe..
3- Yemek (:
Başka hiçbir ihtiyacımız yok , işin tamamına ben koşturacağım.. %50 %50 gireceğiz , iş benden sermaye işe girmeyi düşünen arkadaştan.. Ve ilk 6 ay içerisinde sanıyorum 2'ye katlayacağız..
Gereksiz özel mesaj atmazsanız sevinirim..
Konu telefonda konuşulacağı için numara bırakacağım özel mesaj ile bilgi isteyen arkadaşlara ve telefonda konuşacağız..
Unutmamalı ki sermaye ihtiyacı olan benim , arayacak olan siz olacaksınız ((: Kafamız karışmasın..
Sağlıcakla..