yanlis bir düşünceni savundugun cümlen :
( neyse parayı verecek kişi sensin ya, konuda senin zaten, istediğini ezmekte haklı olduğunu sanıyorsun. )
ben actigim konuda her hangi bir kendimi hakli bulma yada kisileri ezme davranisi sergilemiyorum, yada düşünmüyorum.
benim böyle düşündügümü sanarak ( düşünerek ) umumi bir dorumda düşünceni beni rencide edici tarzda yayınlaman ve yanı sıra bu yanlış düşüncenin arkadasında durararak durduk yere şahsıma - rep vermen çok cok yanlış
degerlı arkadasım, polemik yaratmaya - rep atmaya ne gerek varki

bu düşünce yanlış birbirimize diş bileyleyen, bi acıgını bulsamda laf koysam düşüncesinden, biraz olsun vaz geçin lütfen rica ediyorum.
bizler yıkıcı degil yapıcı, r10 a yeni gelen üyelere örnek teşkil eden kişiler olmalıyız.
var olan forum topiclerine yazacaginiz yazilarda amac ve sonuc ilişkisini iyi düşünerek yazı yazmak mantıklı olacakcıtır, bu demek oluyorki bir kişi mesaj yazmadan önce kendi kendine bir soru sormasi lazim ?
1- ben bu konuya mesaj yazacam ama konunun benim ile alakasi varmi ?
2- ben bu konuya mesaj yazacm amma bu adam bu mesaja ne tepki verir ?
3 ben bu konuya mesaj yazacam amma benim mesajimin bana veya konuya yada foruma faydasi varmi ?
4- ben bu konuya mesaj yazacam amma, karsimdaki kisi yanlis anlayabilirmi ?
vs.
Lütfen kendi aramızda bu tarz polemikler yaşamayalım.
bunları göz önünde tutarak sizin, şahsımdan özür dilemenizi rica ediyorum.
ayrıca meslegimdeki tecrubelerime dayarak vardıgım tesbitte, sizin davranış ve düşünce bozuklugunuzun oldugunu fark ettim, eger isterseniz size msn üzerinden ücretsiz terapi verebilirim.
saygılar sevgiler.