Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Selam Arkadaşlar konunun yeri burasımı bilmiyorum ama bu konu ne baltalamak için nede başka şeyden tek söylemek istediğimşey siz bir satıcısınız ve toptancıdan bir mal aldınız ve bu mal çalışmaz çıktı veya bozuk sizde bilmeden sattınız ve müşteri iade etti parasını geri verdiniz ve toptancıya söyleyince arızasını görmek için bakıp tamir etmek için elinizden aldı ve baktı sonra bişeyi yok diyip geri verdi bu aynı ürün için 3 veya 4 defa oldu ve iki adet müşteri kaybettiniz ozaman ne yapardınız işte bende konuyu bunun üzerine açtım
ben sunucu.com.tr den bir vps aldım fdcturkeyden girdim ta oralara kadar gittim her almak için linklr oraya kadar taşıdı ne ise ldım vps i ve daha ilk gün ticket açtım sunucu kasıyor ve bazen ipe ulaşılmıyor diye 2 saat sonra ticket cevap buldu sunucuda problem yok gözüküyor bizde gene girdim harbiden bişeyi kalmamılş ve sabah işe gittim bir geldim akşam müşteriler msn de dalışlar durmuyor baktım harbiden sorunlu gene sunucu gene ticket 3 veya 4 den fazla bu şekilde 3 gün sürdü sonra iade istedim iade yok sunucu sağlam vs vs vs şimdi iptal çektirdim ve hem müşterilerimden hemde paramdan oldum size benden bir arkadaş tAVSİYESİ
sunucu.com.tr den bişey alanakadar paranızı dilenciye verin hiç olamasa dilenci bile o parayı kazanmak için çaba veriyuor bütüngün dolaşıyor ben şahsen helal etmiyorum burunlarından fitil fitil gelsin en sevdiklerinden çıksın diyorum sizde lütfen dikkat edin iyi çalışmalar
en son aldığım mailde şu şekilde idi
Kenan Bey,
Konuşmalarınızdan herşeyi çok iyi bilen birisi olduğunuz görülüyor.Bu durumda bir firmadan hizmet almadan önce hizmet sözleşmesini okumanız gerekmektedir.Bunuda biz öğretmek isteriz.Ayrıca bir hizmetten memnun değilseniz hizmetin iptalini isteyebilirsiniz.Sunucunuz iptal edildi.İyi günler dilerim.
Saygılarımla,
H.Şahin ÖZGÖREN
SUNUCU.COM.TR Destek Departmanı
----------------------------------------------
Ticket ID: #192371
Subject: kapatılmadı ve cevap vermediniz
Status: Kapandı