kimsenin ödemesi kalmaz bizde sadece yoğunlukdan kaçanlar olabilir /24 saat msndeyiz. bende reklam veripde bannerimin yayınlanmadığını çok gördüm ama karalamadım insanlık hali ihtiyacı vardı dolandırdı
Bu yaptığım karalamaksa karalıyorum seni ama karalamakla alası yok ben bana yaptıklarını burda yazdım sadece ha sende demişin yoğunluktan olabilir diye sana msn dede dedim mail attım 2 3 kere ödemeyi hatırlattım sen dedin mailleri okumuyorum ben daha ne yapabilirim elimden geldiğince iyi niyetle yaklaştım, geliyim son cümlene
" insanlık hali ihtiyacı vardı dolandırdı " ne kadar iyimsersiniz herkezin paraya ihtiyacı var herkes birbirini dolandırsa iyimi olur ? + bide bunu öbür tarafı var tabi inanıyorlarsa ALLAHA
Cagi sende destek vemişin arkadaşın o sözüne seni dolandırsalar o şekil düşünürmüsün
? ihtiyacı vardır canı sağolsunmu dersin yoksa bangır bangır bağırırmısın, hakkınımı ararsın
bekara avrat boşaması kolay gelir. arkadaşlar bu konuyu uzatmayın lütfen size ödeme yapmış olabilir irfan bey ama bana 5 gün boyunca ödeme yapmadı reklamını kaldırdım eğer irfan bey aksini iddia ediyorsa söylesin onunla tartışalım lütfen dışardan karışmayın eskiden böyle olaylarda haklının yanında olurlardı devir değimiş sanırım