strhost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Euk Nedir?adam aceleden yazmış ne olmuş, herşeyi sorgulamayın
Eyw, dostum bu yönden anlıyan pozitif bakan çok azdır bu dünyada

EuK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
önce Türkçe'yi öğrenmek gerek!
jenarik nedir ??
Vay EuK Bey, Türkçe kralı EuK bey, Türkçe yi öğrenmiş te bize öğretiyor.
Bak EuK kaideye almamaya çalışıyorum o kadar karşıma çıkıyorsun bak şansını zorlama bak geçenlerde AtLıHaN uyarmıştır son anda geri döndüm bak ona göre aklını başına al EuK !

beyzade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O zaman düzeltiyorum, öyle zengini bizi bulmaz ki.
Bulur bulur sen uğraş bulur üfürükten teyyare selam söyle o yare

santos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 ay önce 300$a live.com uzantılı mail adresimi sattım dostum. İnanmayan olursa mb hesabımdan screen koyarım
Satarsın kardeşim satamazsın diye birşey yok inanıyorum helal olsun güzel paraya satmışsın.

beyzade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşin gücün yok mu hocam.
85 ytl bu adresler için servet demek.
5-10 ytlye versen bile alıcı zor bulursun.
İşim gücüm gücüm olmaz mı hocam var tabi işim gücüm olmasa burda ne işim var hergün 24 saat iş başındayım hiç dinlenmiyorum kardeşim bak gördüğün gibi. allah aşkına kardeşim ya bu kadar abartmayın ya dünyada neler dönüyor bahsettiğimiz fiyat milyar değil ölmez kimse bu fiyattan batmaz

hayalet42 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hanım kızımız çocukta yapıyo mu ? Arkadaşım başlık parası gibi bune ya! Yanlışım varsa düzeltin ama ücretsiz bi servisi ücretle satmak akıl karı bi işmi ? Böyle bi msn adresi almak istesem vbulletin3@hotmail.com gibi bişeyde alabilirim yani sonuna sürüm getirebilir yada türetilebilir.(Sen şimdi bunuda kayıt edersin hemen).
Şimdi hocam başlıyalım senden;
Hocam bu vBulletin3@hotmail.com deyil jenerik domain vbulletin@hotmail.de bu kadar kanıt yeter mi ?