Uzun süredir üzerinde çalıştığım bir ptc projesi vardı.Sizlere bu projeyi soru cevap şeklinde tanıtmak istiyorum.

Sitenizin ismi ne?
- Bux4You - .view .click .make money

Neden böyle bir projeye başladınız?
- Bir süredir bu forumlarda arkadaşlara scam siteler hakkında yorumlar yapıyorum.Tanıtılan sitelerin eksi yönlerini söylüyorum.Scam olabilecek siteler hakkında arkadaşları uyarmaya çalışıyorum.Uzunca bir süredir PTC sistemini tanımaya çalışıyordum.Çalışma prensipleri nelerdir, nasıl kazanılır, nasıl kaybedilir bu tür sorular üzerinde araştırma yapıyordum.Artık yeterli seviyeye geldiğimi düşünüyorum.Bir çok insan PTC'nin bir kazanma aracı olduğunu düşünüyor fakat PTC bir reklam aracıdır.Bir tanıtım aracıdır.Bende reklamcılık yapmak istiyorum.Zaten bir daha ki projem reklam değişim sistemleri üzerine olacak.

Sistemin işleyişi hakkında biraz bilgi verirmisiniz?
- Tıklama başına 0.01$ verilmekle beraber bu oran premium üye olursanız 0.0125$'a çıkıyor.Bununla birlikte %100 referans kazancınız var.Minumum ödeme tutarı 10$ ve Alertpay yoluyorla ödemeler gerçekleştiriliyor.Ayrıca premium üyelere yönelik özel ödeme seçenekleri konusunda çalışmalarım var.Öncelikle Türk kullanıcılar için PTT'den online havale düşünüyorum.

Premium üyelik ücreti ne kadar?
- Sadece 49.55$

Referans Paketleriniz varmı?
- Üye sayımızın yetersiz olmasından ötürü referans paketi satışlarını başlatmadık. Bunu bir kaç ay sonra başlatmayı düşünüyorum.

Reklam vermek istiyenler için birşey diyecekmisin?
- PTC sisteminin en büyük avantajı internet kullanıcısını sitenizin içine kadar sokması.Bir siteye banner koyduğunuzda o sitenin kullanıcı sayısı 1 milyon bile olsa bannerınıza tıklama oranı bir hayli düşük kalır.Çünkü banner internet kullanıcısına bir hayli itici gelir.Hatta aynı sayfada birden fazla banner bulunursa dikkat bile edilmez.PTC'nin avantajı ise sitenizi kullanıcılara duyurmakdan ziyade onları sitenizin içine kadar sokmasıdır.Yani PTC kullanıcıya sitenizi beğendirme şansınızı arttırır.

Site hakkında yorum ve görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar.İlginize şimdiden teşekkürler.