Merhabalar r10 sakinleri.

Başlıkta belirttiğim gibi, konu hakkında kısaca bilgiler vereceğim. xx.02.2008 tarihinde benim için önemli bir sitem google adsenseden banlanmıştı. Sitede reklamları yayınlayamıyordum. adsense yetkilileriyle defalarca mailleşme sonucunda, sonunda derdimi anlatabildim. ve dün itibariyle sitemin banını kaldırdılar ve reklamlarım aktif durumda.

Yapmanız gerekenler,
1-) Asla adsense yetkililerine bunu yapmadım, bunu haketmedim gibi mailler göndermeyin !
Çünki mutlaka bir hatanız vardır. birçok arkadaşımız sebepsiz banlandığını belirtiyor (bi zamanlar bende dahil) ama hep gözden kaçan birşeyler oldugunu asla unutmayın ( mesela ne olabilir, sitenizdeki kullanıcıların yorumları bile sizi yakmaya yeterde artar bile. )
2-) Nerde hata yaptığınızı bulamıyorsanız https://www.google.com/adsense/policies. burdaki kuralları tekrar gözden geçirmeyi deneyin.
3-) Sitenizin bu kurallara tamamen uyguğunu Adsense yetkilisinden önce kendinize ısbat etmeye çalışın
4-) Banlandığınızda size bir bildirim maili gelir. o mailde sorularınız için işte şu adresten iletişime geçin gibisinde yazılar mutlaka vardır. ordaki yardım sayfasını kullanarak adsense yetkililerine sitenizi kurallara göre düzenlediğinizi belirtiniz.
Eğer gerçekten Google Adsense kurallarına uygun hale geldiyse siteniz banınız büyük ihtimal açılacaktır.

Konu hakkında sanırım yeterli açıklamayı yaptım arkadaşlar. Ben sadece izleyeceğiniz yollar nelerdir onlara değindim.

Adsense ile bol kazançlı günler.