Selam,
Tamamen sıfırdan yazdığım resim galerisi kodu/script'i sınırlı sayıda (5) satılıktır.
Projenin admin tarafı var.
Resim Galerisi
Fiyatı 100ytl'dir (fiyat kırdım)
(Daha önce yapılan yorumları da dikkate alarak yeni bir sistem kurdum. )
Kurulum ve Yama Garantisi
İlk ay içinde göreceğiz teknik aksaklıklar için kodun yeni halini göndermeyi garantiliyorum. Kurulum sırasında yayına sokana kadar desteği garantiliyorum. (Dreamhost ise lütfen bildiriniz, satmadan önce birşey sormam gerek.)
Gelişim Bilgilendirme Garantisi
İlk ay içerisinde kodu geliştirirsem, haber vermeyi garantiliyorum. Her isteği gerçekleştirmeyi garantilemesemde birden fazla istenmiş istekleri dikkate alacağımı söylemek istiyorum
Admin
Kategori: Ekle/Sil
Galeri: Ekle/Sil/Düzenle
Resim: Ekle/Yükle/Sil/Düzenle
Resimler yüklenirken 3 versiyon halinde yükleniyor, eni 60px, 80px, 400px şeklinde. (Eğer daha küçükse bir sonraki boy ona eşitleniyor, örn: orjinali 250px ise büyük boyu 250 px oluyor, daha büyükse 400e küçültülüyor.)
Resim paneli örnek, Adriana Lima galerisinden:
http://students.sabanciuniv.edu/~tol...p?gid=6&pid=93 Sayfalama
Diyelim 100 sayfa olsun: Sayfa ilk 5'dense, 1 2 3 4 5....100 ; Sayfa ortadansa 1 2 .....30 31 [32] 33 34 ......100
Sayfa son 5dense, ilkinin aynısı. Yani yığma bir sayfalama yok, istediğiniz kadar genişletin.
Garanti Bankası'ndan doğrudan ödeme alıp hemen dosya transferi yapabilirim. Diğer bankalar için konuşalım. Paypal'da da elime geçer geçmez ulaşacağım.
Saygılarımla, herkese iyi çalışmalar.
Tolga