20. yüzyılın lideri kim? haberdeki yorumlar okunmadan yorumlanmış ve sonucunda çıkan yorumlar
Mustafa kemal atatürk için söylenen ve bunları doğru olarak kabul ederek insanlara yansıtan site

portesto edelim

Bir mail yazmak zor olmasa gerek?

bestpc

vatansevere
kazma kardeşim ajan olan insan zaten kendinin belli olmaması için kendine saklar , nie karşı çıkmış çıkıyor gibi gözükmüş diyorum ben zaten......
20 Mayıs 2008 Salı 00:20

bestpc
hep klask söylemler,, şimdi dikkat kesilin DEVAMI-4
ardakaşlar inşallah ben yanıloyorumdur ... ama hani aklıma geleni söliim dedim.. geldiğmiz noktandan bana böle bi ihtimal olabileceği aklıma geliyo .. inşallah öle değildir he diimm ALLAH onun kalbine göre versin inşallah ben yanılıyorumdur...ama elin gavuru durup durup boşuna birin böle övmez.. düşman övüyorsa orda biraz durup düşünmek lazım bence .. bi beyin jimnastiği yapın eğen öye kapasiteniz varsa yoksa unutun gitsin ...
amacım hakaret etmek değil amacım küçültmekte değil hayırlı geceler...

bestpc

hep klask söylemler,, şimdi dikkat kesilin DEVAMI-3
düşün bi kere neden , kıyafet , harf, hilafet,, hep dinle ilgili şeyler değişmiş 900 sene bizi lider yapan bu özellikler sanki kabahatmiş gibi ..HAYIR tabiki değildi ama bunlar kalkarsa soysuzlaşır silikleşir ve toz şekeri gibi dağılır.. ümmet ideolojisi müslümanı müslümana kardeş yapan ve bir yerde bir müslümanın kanı akarsa kendinde sorumluluk gören bi anlayıştı ama bizi ulus devletline böldüler sonra ırk sonra mezhep derken hep böldüler,olanlara bakınca inşallah yanılıyorumdur acaba diyorum...

bestpc

hep klask söylemler,, şimdi dikkat kesilin DEVAMI-2
mustafa kemalin ajan olma ihtimalini güçlendiren sebeplere gelince 1.mustafa kemal neden alfabe değiştirme gereği duydu.. amaç dinle bağımızı kesmek ve bu milleti bir anda cahileştirmekmiydi..
2.kıyafet devrimi hakeza öle , hilafet deseniz öyle ,,
3.hiç bi millet varmıki birden bire durduk yerde alfabe değiştirsin
nedennnn??
4.çince japonca dahamı kolay arapçadan onlar nie değiştirmedide çok zeki atatürk değiştirdi,
5.zeki bir adamdır ..devam...

bestpc

hep klask söylemler,, şimdi dikkat kesilin
efendim mustafa kemal şöle mustafa kemal böle ,, arkadaşlar milletin ne dediğni bırakın bazen sonuçtan neticeye gitmek daha kolaydır o şunu dedi bu onu dedi yok mustafa kemali birinci seçildi bunlar hepsi fasarya... elin gavuru neden tutarda bizden birin bu kadar meth eder bazen şüpheleniyorum....ACABA MUSTAFA KEMA ajanmıydı die ..olayları iyi irdeleyince asılında mustafa kemalin ajan olabileceği , kahraman olabileceği kadar yüksek bi ihtimal bence...inşalllah değildir...bu savımı ........

bestpc
İyide o da herkes gibi yorumunu yapmış, bu kadar yüklenmenin ne manası var anlamadım ki, doğru yada yanlış dersiniz olur biter, yada herkesin doğrusu kendinedir, o da bir yerlerden duymuş yada okumuş Atatürk'ün ajan olabileceğine kanaat getirmiş, siz inanmazsınız, ya da okuduğunuz inanmamanızı sağlar oldu bitti, hakaret etmenin, klasik geyiğimiz olarak türklüğünü sorgulamanın ne mantığı var. Yorum hakkı vardır yapmıştır bu kadar......
20 Mayıs 2008 Salı 08:35

bestpc

vatansevere
kazma kardeşim ajan olan insan zaten kendinin belli olmaması için kendine saklar , nie karşı çıkmış çıkıyor gibi gözükmüş diyorum ben zaten......
20 Mayıs 2008 Salı 00:20