opsss o siteye laf yok... O dediğiniz site bugün var yarın yine var... Merak etmeyin... Derinden yavaş yavaş geldim... Siteyi geçensene bu sıralar kurdum ve son 8 aydırda tatil kelimesinde 2 sayfanın tepesindeydim... Son bir ay çok ama çok az bir çalışma ile 1. sayfaya geldim. Benim için "tatil" kelimesi yan kelimedir... Asıl hedeflediğim kelimede istediğim yerde değilim
Son olarak tasarım deseniz evet berbat ama şunuda söyleyim o sayfaların hepsi .html sayfadır ve tek tek oluşturdum zamanında hiç üşenmedim... Herşey orjinal... Yine üşeniyorum içerik atmaya o siteyi...
Ama çok sevindim benim siteyi örnek verdiğiniz için
Ayrıca benim için çok ta tın 1. sayfada kalmışım gitmişim tatil kelimesinde...
Sizlere bir tavsiye ey seo çalışanları...
Bir site açacaksanız ve bir kelimeye kasacağınza ana bir kelime kendinize seçeceksiniz ve yanına bir kaç ek kelime daha seçip yola çıkacaksınız... Hedeflediğiniz kelimede tam da istediğiniz yere vardığınızda emin olun ki o yan kelime de ilk 2 veya 3 sayfada yerinizi alacaksınız...
Bu tabiki zamana yayacaksınız...
Bu sitede ise hedeflediğim kelimede istediğim yere varamadan "tatil" kelimesinde vardım... Yan kelime geçti anlayacağınız...
Son not: "tatil" kelimesini çok büyütmeyin... Önemli olan Tahta çıkmak değil o oturduğunuz tahta süreklilik sağlamaktır...