Elinde Kalan Stoklar ise Alabilir Bunu Çoğu Firma Yapıyor örnek vereyim size Arena Metroelektronikten Çok uygun fiyata oem ürün sağlıyor ama bazı zamanlar Metronun hdd - işlemci stokları çok olunca Arenadan çok uyguna satıyor bunu daha geniş örneklersek Koyuncu şirketi HDD konusunda çok iyi uygun fiyata satıyor parça parça alırsan bu fiyat 607 YTL den 550 - 600 YTL arası değişir. 3 kuruş hesabı yapacaksan 600 YTL bile çok olur

Mecidiyeköye gidip ikinci el sorarsın sana bu fiyat 500 YTL ye kadar düşer bilenler bilir mecidiyeköy piyasasını dahada fazla açılmanın anlamı yok... AzraNeT senin konunu dağıttık farkındayız ama co-location olarak kimse forumdan birisinden sunucu almaz kendi görüşümce ama adam bilgisayardan anlamaz vede datacentere senden aldığı sunucuyuda yollarsa bişey diyemem.
konunun dağıldığı çok açık ama burda yinede arkadaşlar bilgilenmiş oldular aldıkları sunucuların kaça mal olduğunu vede bu istenildiğinde kaça kadar maal edilebileceği...sanırım herkesin bir yerde bayilikleri var ve bu kişilerde aldıkları malın değerini açıklamakta bir zarar görmüyorlar..sorarım şimdi ben bu malzemeden birinden çeksem geliş fiyatına acaba bundan karı ne olacak ne elde edecek..repeat se firmalar bunu kolay kolay vermiyorlar.benim bile 400bin$ ürün aldığım yer bana 500dolar repeat i çok görüyor..yinede herkes için hayırlısı bol kazançlı günler dilerim...