AySiMa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İktisat okumuşsun ama kitabı tersten okumuşsun belli. Hangi iktisat kitabında malın mal edilişinin önemsiz olduğu yazıyor?
Sen benim malı ucuza satıp satmadığımı nerden biliyorsun ben genel konuşuyorum. Herkesin kendine has fiyatlandırması vardır tutup 1$ karla makine satmıyoruz heralde. Sırf iyi satış yaparım ağzım iyi laf yapar deyipte milleti afedersin enayi yerine koymanın bir anlamı yok.
Hackerlar olmasa o kullandığın windows bile gelişemezdi. Piyasada herkese ihtiyaç ne yazıkki var.
Bendeki aynı sunucuyu benim kalitem de benim sattığım fiyata ABD de satan kaç kişi var. Ki biz ABD sunucularında piyasa normlarında satış yapıyoruz. Neyi ne fiyata sattığımı bilmeden becerilerimi ölçemezsin.
Konu acarken baskasının konularına yorum yazarken birsey yok ama sizin konunuza yazı yazarken var.Önce farklı fikirlere saygı duymayı öğren.

Ben abd almanya turkiye için örnek verdim senin kaca sattıgın aldıgın beni alakadar etmez.Güveniyosan bi yerine istersen bedavaya dagıtırsın batana kadar o sana kalmış..

Hacker kavramı farklıdır.İşi bildigi için yapanlar var bide ondan bundan hosting alıp milletin ekmeğiyle uğraşıp kendini bişey sananlar var.

İktisadın Temek Kavramları 1 kitabında yazıyor yoksa elinde göndereyim bi incele.

''İktisadi düşünme tarzı rasyonel davranış, karar alma sürecinde fayda ve maliyetleri esas alma ve değişimi inceleyen marjinal analiz kavramlarına dayanır.''

Yani bir malı satarken akılcı davranış ile gelecek zamanda o maldan edeceğin karı maksimize etmektir önemli olan.

Neyse sonuç olarak sana iktisat dersi vermenin anlamı yok bilmeyen açar bakar öğrenir.Herşeyide bizden beklemeyin.Biraz araştırın.

Benim seninle herhangi bir sorunum yada alıp verememe gibi bir durumum yok.

Ama şunu bilin , Ucuz etin yahnisi kötü olur tarzı cümleler dedelerimizin zamanında kaldı ..Artık farklı stratejiler var.

Herkes istediğini yapmakta özgürdür.Ben cıkarım sunucuları 100 ytlden satarım reklamımı yaparım öbürü cıkar 150 den satar benim reklama ihtiyacım yok der.Buna kimse karısamaz.

Bakıcağınız nokta karşılığını alıyormuyum ? sorusuna cevap bulmaktır.

Sürekli büyümek gelişmek istiyorsanız kendinize bana ne faydası var ? sorusunu sorun zamanla belli yerlere geldiğinizi göreceksiniz..