Ben iktisat okudum işletme bizden sonra gelir varsa aklına takılan sor cevaplarım.
Sen dediklerimi yapamıyorsan o senin sorunundur adam sendeki aynı sunucuyu senden yuksek fiyata satabiliyosa sucu kendinde arıcaksın aynı makina aynı piyasa daha ne kaldı geriye fark ?
Netin geliştiginide gayet net görüyoruz her önüne gelen hacker oluyor her onune gelen ddos yapıyor..
Biz ihtiyacı olan onlarca insana parasız hizmet verdik destek olduk gelişmeleri için forumdaki bir çok kişi zamanında bizle çalıştı reseller aldı simdi sunucu satıyorlar belki bizden bile daha çok müşterileri var.
Anlıcağın Aysima bilişim sektöründe hele internet ortamında iş insanın kendinde bitiyor.Senin insanlarla iletişimin zayıfsa halkla ilişkiler oku buda benim sana tavsiyem.
İktisat okumuşsun ama kitabı tersten okumuşsun belli. Hangi iktisat kitabında malın mal edilişinin önemsiz olduğu yazıyor?
Sen benim malı ucuza satıp satmadığımı nerden biliyorsun ben genel konuşuyorum. Herkesin kendine has fiyatlandırması vardır tutup 1$ karla makine satmıyoruz heralde. Sırf iyi satış yaparım ağzım iyi laf yapar deyipte milleti afedersin enayi yerine koymanın bir anlamı yok.
Hackerlar olmasa o kullandığın windows bile gelişemezdi. Piyasada herkese ihtiyaç ne yazıkki var.
Bendeki aynı sunucuyu benim kalitem de benim sattığım fiyata ABD de satan kaç kişi var. Ki biz ABD sunucularında piyasa normlarında satış yapıyoruz. Neyi ne fiyata sattığımı bilmeden becerilerimi ölçemezsin.