ya kardeşim yaş kaç allah aşkına...moderatör arkadaşda söledi linkini yaz bir site tanıtıyorsan linkini vermelisin..linkini vermedigin bir site tanıtımı olmaz..sonra gelmiş allaha havale ediyorum diosun..- repi hakediyorsun, hakedecek hareketler yapıyorsun..programın detaylarından bile bahsetmeden gelip çok saglam bi site biliyorum pm atanlara adresi verecem diosun..ii bende bi topic açayım arkadaşlar tıklama başına 0.05 veriyor 10 alt derinliği var..sitenin adresini sölemem istiyen pm atsın hesabıma 10 dolar yatırsın adresi öyle söyliyim mi diyim..senin bu yaptıgınla ileride böyle topicler açılır..yine söylüyorum -repi hakediyorsun..ya linkini ver ya kapat konuyu bi daha konuşma..

ayrıca şimdi açıklama koymuşsun..ama koydugun açıklamadan birşey anlaşılmıyor..anladıgım kadarıyla referansların reklam tıklamalarından birşey elde edemiyorsun..sadece üye olmalarından 0.1 dolar kazanıyorsun.bu şekilde 5 alt derinlige kadar üye kabulun oluyor..sen günde 8 reklama tıklıyabiliyorsun upgrade ettiğinde 800 reklama kadar tıklıyabiliyorsun..fakat tıkladıgın reklam başına kazandıgın miktarı yazmamışsın.upg olunca 800 reklam felan çıktıgıne göre tıklama başına yüksek bir oran vermiyorlardır..hele ki bu ptc işlerinde referans gelirlerinin önem kazandıgı düşünülürse bence kötü bir sistem.