Evet, geçmiş karşıma bir naneden çakıyormuş gibi konuşuyorsan, bulundukları mevkiyi zerre hak etmeyen görmemişlerin veya Unakıtan ve Unakıtan gibilerin yarattığı sinerjiye kapılıyor, bunun kaynağını da bilip "ne var kardeşim biz mi yapıyoruz sadece" diyebiliyorsan, futbol-siyaset ilişkisinin sandığından daha geniş açılımlara sahip olduğunu da bileceksin.
Barcelona'nın büyüklüğünden bahsetmiyorum, zahmet edip verdiğim linklere bakmadığın besbelli.
Eskişehir'in maçlarını izlemedim, o kadar vaktim olmadı ve o kadar da düşmedim. Seneye de Galatasaray maçı hariç yine izlemeyeceğim.
Çıksın, ne oldu çıktı da ? Siz kalıpları tutturmuşsunuz, "çıkartmışlar.", "yaptırtmışlar." vs. Sonra da kalkmış beni eleştiriyorsunuz. Ettirgen konuşmayacaksınız beni bu konuda eleştiriyorsanız. Diyarbakırspor çıkarsa terör azalırmış. Hahahahaha. Atletic Bilbao bir asırdır birinci ligde, ETA terörü niye bitmediyse.
Her neyse, bu futbol muhabbetini daha fazla sürdüremeyeceğim. EsEs taraftarlarını kutlarım. Eskişehirspor'un da kalıcı olmamasını dilerim.