az önce İstanbuldan geldim, gerçekten muhteşem bir hava vardı. bir çok arkadaşımız stada giremedi. bazıları polisin barikatını yıkıp kendilerine ayrılan alanları genişlettiler. bazılarıda bolusporun dolduramadığı tribüne girdiler...
maçın başında boluspor 10 kişi kaldı ama arsenalli eduardo muydu neydi birinin ayak bileği kırılmıştı ona benzer bir hareketten dolayı kırmızı kartı gördü. şimdi görüntüleri de izledim çok ciddi bir şeyi yoktur inşallah sezginin ama hastaneye kaldırıldığını biliyorum..
2. kırmızıyı gören 3 numaralı oyuncularına daha önce taç atışını engellemesi ve topu fırlatması nedeniyle sarı kart gösterilmedi. sonra nasıl nasıl attırdı kendini zaten.
gelelim maç ayarlanmış diyenlere...
açın bakın malatya Eses maçına uçan tekmeye penaltı verilmediğini görün, açın bakın Eses Antalya maçına son saniyede ceza sahasının dışında olmayan faule penaltı verildiğini görün, açın bakın Kocaeli-Eses maçına voleyboldaki manşet diye adlandırılan vuruşa benzer bir vuruş yapan kocaelili topçunun pozisyonunun penaltı sayılmadığını 3 dk sonrada gol yediğimizi görün, çok ilerlere gitmeyin play-offlarda diyarbakır maçının 62. dakikasına bakın Serkan ceza sahasına giriyo kalecinin topa hiçbir hareketi yok bizim oyuncunun üstüne uçuyo penaltı verilmiyor görün bunları sonra konuşun. sezon içinde daha sayamadığım birsürüsü oldu bunların. eğer bunlar görülseydi zaten play-off a kalmayacaktık..
gelelim siyasete unakıtan sergenle coşkunu devletin parasıyla mı transfer etmiş yoksa halkın vergileriyle mi ? olur mu böyle saçmalık ya. ne gideri olarak gösteriyo peki bunları ? saçma sapan konuşmalar. sergen zaten bonservisi elinde olan bi adam kime para verecek ? sergene tabii. sergen niye son haftalarda parasını alamadığını iddia ederek kaçtı peki ? unakıtan yan mı çizdi yoksa klüb ödeme mi yapamadı ? bu kadar küçük duruma düşmeyin bi düşünün ilk önce.. unakıtan o desteği vermeseydi de biz bu sene şampiyonduk. sergenin takımı bölmekten başka ne işi oldu. kocaeli maçından önce gitmiş olsaydı gene direkt olarak çıkardık.. olayı siyasete bağlayan arkadaşları esefle kınıyorum.
ortada bir bütünleşme, kenetlenme örneği vardır.. bu sezon hiçbir deplasmanda yanlız kalmamış bir takım ve o takıma yürekten inanan binlerce insan vardır. başarıya aç bir başkan vardır. mazisini arayan bir şehir vardır. o şehir Eskişehirdir. ve bu başarıda Eskişehirindir.