aLcadraz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kemal Unakıtan takıma Sergen'i getirdi, Sergen yüzünden Metin Diyadin gibi başarılı bir teknik direktörü gönderdik ve direk çıkmak yerine play-off lara kaldık. Ve nihayet Sergen'i de gönderdik. Bu sene Eskişehir'li tüm işadamları takıma sahip çıktı, taraftar takıma sahip çıktı, yönetim çok iyi çalıştı. Sırf futbolcu aldı diye ve maçlarda yüzünü gösterdi diye bu başarıyı Unakıtan'a mal edemezsiniz, bu taraftara gerçekten büyük ayıp olur.
İlla siyaset karıştırıcaksanız bişeylere, Aziz Yıldırımın yaptığı işi ve ordu ile bağlantılarını konuşun, Adnan Polat'ın yaptığı işi konuşun. Ben böyle saçmalık görmedim, koskoca şehir tek yürek olmuş kalkmış Kemal Unakıtan diyosunuz. Belki siz bilmiyosunuzdur Eskişehirsporu, araştırın internetten yada büyüklerinize sorun, anlatsınlar.. Ondan sonra konuşun. Ayrıca belki de türkiye hariç futbol oynanan dünyanın her ülkesinde fulbol tamamen siyaset ile iç içedir.
Vay be Barcelona taraftarına siyaset öğretiliyor buna da şahit oldum.

Kayseri, Eskişehir, Ankaraspor, İBB bunlar hep tesadüf zaten. Hepsinin şehirdeki dinamikleri, iş adamları, el ele vermiştir hepsi kenetlenmiştir de öyle başarmışlardır eminim son 5 senede. Kendinizi kandırın siz. Benim yorumum, "Geldikleri gibi giderler.", EsEs'in bu sene Süper Lig'e çıkması ile ilgili.

Ben sana iki link önereyim ufkun açılsın.
barcelona real madrid rekabeti
Amazon.com: Soccer Against the Enemy: How the World's Most Popular Sport Starts and Fuels Revolutions and Keeps Dictators in Power: Simon Kuper: Books

Bu da Kemal Unakıtan'a önerimdir. Fake Ronaldinho. Domaldinho da denebilir.
[MEDIA]http://www.youtube.com/watch?v=_JE9hAeIy0g[/MEDIA]