aLcadraz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
biz doğduğumuz şehrin takımını tuttuk hep, 3. ligdeyken bile maçlarına gittik.. siz bilemezsiniz bu duyguyu, anlamazsınız. devam edin ispanyol italyan bizans takımlarını tutmaya..
Nerden biliyorsun doğduğum şehrin, memleketimin takımını tutmadığıma ? (Mersin değil.)

Ayrıca saçmalamışsın kusura bakma. Bizans'mış. Barça'nın dünya üzerindeki 160.000 küsür üyesinden birisiyim, "soci" deniyor üyelere. € 400 yıllık aidatı var. Dolayısıyla klübün bir sahibi de ben oluyorum tüzüğe göre. Gelecek seçimlerde web üzerinden oy atabileceğim umarım.

Henüz Camp Nou'ya gitmedim, yani üyeliğin getirdiği örneğin ucuz bilet vs. avantajlarından yararlanamadım, ha yararlansam da Anadolu'da olduğu gibi 1 YTL'ye satılmıyor orada biletler, buradaki kombine fiyatına oradan ancak bilet bulabiliyorsunuz ve 90.000 kişi full çekiyor.

Başkanlık oylaması 160.000 üyeden noter huzurunda seçilen birkaç bin kişiye yaptırılıyor, web üzerinden oylama da mümkün. Unakıtan'lar gelip oraya yerleşemiyor mesela. Ronaldinho'ların gerçekleri orada oynuyor, henüz İspanya'dan bir bakanın (şu anki kabinede Katalan bakanlar bulunmaktadır.) klübe müdahelesini görmedim, mümkün de değil anlayacağın.

Eskişehir'e, EsEs kültürüne saygım var. Değil 2, 3 lig, amatör liglerde olsalar yine binlerce taraftara oynarlar, buna da eminim. Barça değil de Eskişehir taraftarı olsaydım, bu sene bu takımı tutmazdım buna emin olabilirsin.

Bu arada Kemal Unakıtan birkaç dalavere daha yapsın, servetine servet katsın Ronaldinho'yu satıyoruz belki pabucunu alır.