umutcandan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçekten bir hizmet sağlayıcısı olarak üslubunuz yanlış.Sizden 10 yaşındaki çocukta 60 yaşındaki adamda hizmet alabilir sonuçta ücretini zamanında ödediği taktirde bir sorun yoktur.
Ürgüp nickli arkadaşımız parasını vermiş , Hazır stok diye 3 gün bekletmeye hiçbir hakkınız yok her ne işiniz olursa olsun.
Satmıyorum arkadaşım halla halla bu şekilde konuşan birine sunucu satmak istemiyorum
Bu tarz sokak satıcılarının konuştuğu dille nasıl hitap edebiliyorsunuz anlamak güç.Biraz eleştirilerim ağır ama siz güzel işler yaptığınızda taktir ediyorsak olumsuz birşey yaptığınızda da sizi yermek en doğal hakkımız.
Durdu durdu ödeme yapıldıktan sonra yazdı demişsiniz tabiki öyle yapacak çünkü siz kısaca tehtit etmişsiniz "forumlara hakkımızda birşeyler yazacaksanız iade edeyim hemen ücreti"
Hizmet alan müşteri forumlara herşey yazmakta özgürdür.Bugün burda radore mağduru olan bir kişi bile olsa gelip konusunu açar rahat rahat şikayetini dile getirir.Siz zaten demişsiniz yazarsanız hemen iade edeyim diye o da yazmamış siz geri ödemeyi yapınca yazmış bunda ne mantıksızlık var ? Neyse .. Bide bu piyasanın büyüklerini oynuyorsunuz ayıp gerçektende.
Hayır neden alamayacağını anlattım..

Sorunlu 1 müşteri ile uraşmak var (anlatırsın anlamaz.. dinletirsin dinlemez)

sorunsuz 10 müteri ile uraşmak var..

Pazarda patatesmi satıyoruz arkadaşlar?

Bukadar basitmi bu hosting işi?

Ben 10 tane sorunlu müşteriyi bulunca diğer müşterilerime nasıl zaman ayıracagım