merhaba,
öncelikel şunu belirteyimki, ben bu arkadaşı reelden tanımam. ben bu arkadaşı bu forumdaki mesjlarından ve diğer üyelerin övmesinden tanırım.
ve o diğer yorumlara güvenerek bu arkadaşın açmış olduğu "hazır stok" başlıklı bir konusundan, bir sunucu siparişi verdim. ama ne hikmetse bu hazır stoktaki sunucu 3 gündür bana teslim edilemedi, aşağıda konuya ait logları ekliyorum, umarım başkalarıda bu arkadaşın, bu forumdaki diğer arkadaşlarının yapmış olduğu, olumlu mesajalra inanıp, ticaret yapmadan önce bu logları okur..
..........
şu mesaj ben bu arkadaştan sunucu beklerken, bir konuda tartışmasına hitaben yazmış olduğum mesajdır:
@ni-osman
forumlarda konuşacağına msnde, telefonda, yada tickette konuşsana hacım sen?
.................................................. ...........
ekrem//:
selam
ekrem//:
üye adım : ekrem şxxxxxxx
üye mailim : ekrem@xxxxxxx
3 gündür sunucu bekliyorum
ekrem//:
bugün seni cepten aradım, başka biri çıktı gelince söylücem not alıyorum dedi
ekrem//:
özellikle dedim ki, teslim zamanını söyleyin, ona göre bekleyim
ekrem//:
halen teslim zamanını bekliyorum, zaman verin şu gün şu saat diye
ekrem//:
cumartesi sbah başlanan kurulum hala bitmez mi?
..............................................
3 gündür sunucu bekliyorum arkadaşım senden, sense forumlarda millete laf yetiştirecem diye uğraşıyosun
bunlarda devamındaki PMler:
Alıntı:
Ni-Osman´isimli üyeden Alıntı
Alıntı:
ürgüp´isimli üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
sunucunuz kuruldu güvenlik ve optimizasyon istemiyorsanız hemen vereyim sonuçta fatura tarihi ben size teslim edince başlayacak foruma giip böyle brşey yazarak bizi küçük düşürmenizin daha yeni çalışöaya balamadan ne manası var?
yaw hacım az bana hak ver,
dün dışarı çıkıcakdım sunucu gelec ek diye çıkmadım, kesa bugünde öyle..
dün sabah başlandı sunucu kurulumuna, en amatör adam 2 saatte bitirir bunu, bilmediğimiz başka bişi varsa belirtsene abna, deki senin sunucu çarşamba saat 12de açılcak, bende ona göre bekliyim
ama sonuç olarak tickete cevap alamayıncai işyeri teşefonu meşgul olunca, cep tele başası bakınca kıllanıyo insan, helede sen forumlarda, çolukl çocukla tartışırken..
ben senin hakkında bu forumdaki yorumlardan dolayı aldım sunucuyu
yazdıklarını hiç okumadım yazını kaldır o konudan sabah 6 dan beri senin için uraşıyorum ben
son 2 tickettede yazdığım gibi
"sunucum ne zaman hazır olucak?"
sabah demişim lütfen msn e gel bir hata yapmayalım beraber çalışacaksak çünkü ben müşterilerimin para kazanması için uraşırım yarın gidip forumlara hakkımızda birşeyler yazacaksanız iade edeyim hemen ücreti çok morelim bozuldu saat 2 oldu ben hala csf ile uraşıyorum
Biz bir sorunu çözmeden cevalamayız
altı üstü bi kurulum yapıcaksın, bunu (sunucu stokta diye konu açtığın halde) 3 günde yapıyorsan, yolla ödememi geri
Teşekkür ediyorum
çalışmaya başlamadan bu şekilde bir tutum gösterdiğiniz için
ödeme iade edildi..
Yazdığınız mesajı siliniz lütfen
niye siliyomuşum? ben seni bu forumdaki mesajlardan tanıdım ve senden makine almaya karar verdim.
sense hazır stok diye açtığın sunucuyu 3 günde teslim etmedin? siliyimde başklalarıda mı benim gibi olsun?
yeni konu olarak açayım, insanlarda, senin mesajlarına bakıp, mağdur olmasınlar
.........................
konu budur, hazır stok denilen sunucu 3 günde teslim edilememiştir, ve ben bu arkadaşın forumlarda laf yetiştirmek yerine işine bakmasını söylediğim içinde, sunucu iptal edilip, geri ödeme yapılacağı söylenmektedir.