AySiMa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Overselling

Sonuç olarak ben bir çok şeyi Nixcon ile çalıştığımız süre içinde tecrübe edindim.. Her şeyden önce müşteri portföyünde acil bir değişim yapmamız gerekiyor forumlarda görüldüğü üzere Müşterimizin müşterileri koruma konusunda bizimle çalışanlar bilir zaten Nixcon döneminde Nixcon dan duyduğumuz sıkıntı nedeni ile bir dizi düzenlemeye gitmiştik. Örnek bizimle çalışan A firmasını kullanan bir kişi bize gelip VPS alamaz.. öncelikle A firmasından izin alması gerekir ki sonra A firması ile ticaretimizde bir sorunla karşı karşıya kalmayalım.. Nixcon hakkında sıkıntımız sadece bu yönde değildi ancak her şeyi anlatmak nede olsa 3 yıldır çalışmışız ayıp olur.. Ben buna benzer birçok şeyi tecrübe edinerek insanların hizmet konusunda nelere ihtiyaç duyduklarını iyi analiz edip yenilenen hizmet yapısında bu edindiğimiz tecrübeleri sonuna kadar kullanmayı planlıyorum…

Her şeyden önce sinir duyularım çok tahrip olduğundan 2-3 ay psikolog desteyi almam gerekiyor.. Yolda biri selam verse dövesim geliyor artık..