Dünden beridir bakıyorum cevap yazmadım ama neredeyse beni suçlu çıkaracaksınız

1- Benim paramı alayımda nasıl olursa olsun gibi bi tavrım mı var?
Özellikle php_coderr senin konuşma tarzın aşağılayıcı.. 20-30 ytl gibi küçük bi para için açılmadı bu konu!! Sadece eneyi yerine konulduğumu hissettim buraya yazdım ! (Bu sözlerim Macos , php_coderr 'a)
Ayrıca diğer mesajımda da böyle mesajlar yazmayın dedim hemen arkasından böyle mesajlar yazılmış..

2-Ben ceme kötü çocuktur iyi çocuktur diyemem babamın oğlu değil . Msnde konuşurken bana da güven vermişti yoksa zaten böyle bir işe başlamam. Cem gerçekten böyle bişey yapmamışsa zaten bu ortaya çıkar ve ben deradminden bu konuyu silmesini rica ederim..

3-Sizin çocuğunuz olsa nasıl olurdu , daha 14 yaşında çocuk falan yazmışsınız madem 14 yaşında çocuk o zaman internetle uğraşmasın para mara mevzularına girmesin gitsin .sitemynet.com lu siteler açsın diyebilirmisiniz ?? Diyemezsiniz çünkü bu işin yaşı yok!

Ayrıca konunun başlığını radminden değiştirmesini isteyeceğim! (bunu yanlış birşey yaptığımı düşündüğüm için yaptığımı sanmayın başlıktan dolayı herkes tıklayıpta bana karşı sen nasıl 14 yaşındaki çocuğa *********** dersin demelerinden bıktığım için yapacağım)