son bir ayda 3 siteminde infosu silindi..birtanesi banlandı artık ondan ümidi kestim.biri toplist sitesiydi info ve cache si silindi artık indexlenmiyorda çok gerilere düştü. ama en önemli sitemin dün infosu silindi..sabah vardı ama dün gece baktığımda info silinmişti..

yaptığım değişiklikler :

1.) link takası yapıyorum ama çok yüksek prli sitelerden değil genelde maximum pr3 site vede genel olarak footer den..

2.) açılış sayfamı yeni güncelledim yani info silinmeden 1 gün önce güncellemiştim,öule çok büyük bir değişiklikte yapmadım...

3.) bu giden sitelerimden birtanesi banlandı demiştim,işte o sitenin linki bu en son infosu silinen sitemde footer da vardı...bunun etkisi olurmu bilmiyorum ama site açıldığından beri o orda..

4.) Googlebot şuan sitemde geziniyor ( GoogleBot 18 May 2008 01:23 am ) yaklaşık 1 yıllık site uptime oranı çok yüksek ayda en fazla 1 gün kapalı kalıyor..

dizin istatistikleri :
indexli sayfalar

site:www.sanasevdam.net - Google'da Ara

cache

»»-(¯`v´¯)-» SanaSevdam.Net | Aşk, Sevgi, Gothic Resimler, Emo, Convers, Mp3, Melodiler, Avatar, Bedava, Şiir, Download, Yükle, Program, Arsiv, Haber, Şarkı Sözleri, Teknoloji, Tv, Sinema, Dizi, izle, Animasyon, WebTasarım, MegaBB

info ( yok )
info:www.sanasevdam.net - Google'da Ara

sizce hatam nerede lütfen yardımcı olun