****** adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş zaman kullandım orda ben 1,5yıllık birşeyden bahsediyorum lavinya 1,5 yıl önce pr 7 idi.Ayrıca tekrar ediyorum herşey backlink değil.Hepsi bu bütün sadece backlinkin etkisi fazla.Bu forumda hekres yabancı bloglar kastı herkes günlerce link değişimi yaptı 25 bin backlink alan arkadaşım var en az 10 tane pr8 backlink bir okadarda pr7-6 linkler aldı.Ne oldu güncelleme olduğunda kimse pr 4 ün üstüne çıkamadı.Backlink etkili evet ama nerden backlink aldığın hangi koşul ve konumlarda aldığın bile önemli.
Son olarak üretici ve yaratıcı olursan karşılığını alırsın demişsin emin ol şuan internette hatrı sayılır bir noktadayım ve hatrı sayılır kazanıyorum.
****** bi alınganlık var sende ben sana demedim burayı okuyan yeni üyelere PR işine yabancı olanlara dedim üretici ve yaratıcı olun diye.

Comment leri google es geçiyor artık. Comment kasmak boşa. Ama bu Lavinia nın yaptığı tamamen organik bi olay Template in içinde.

Comment için zaman harcayacağınıza orjinal ve millete faydalı bişi yapın organik linkler alın gerisi geliyor zaten.