hmm ne aradığını bilen insanları ve karşıdakine değer verip olumlu ya da olumsuz dönüş yapan kişileri sever ve takdir ederim, aslında satmayı düşünmüyordum ama madem karşımdaki saygılı biri ben de yazayım biraz sadece .com ları yazıyorum genelde bu sektörde bayan, meyva sebze şirin isimler tutulur bu bağlamda bu tarz domainleri yazacağım ki en uygunu varken vakit kaybetmeyin diğerleriyle, umarım beğendiğiniz olur anlaşmaya varırız, varamazsak da sorun değil dursunlar

cilvenaz.com (yılların arkadaşlık sitesidir, yazıldığı gibi okunur, jeneriktir. arşiv kaydı taa 2002 lere dayanmaktadır bknz: Internet Archive Wayback Machine , ilgilenemediğimden satıyorum)

zeyneb.com (sedo da parktadır ve gelirli bir sitedir. zeynep isminin asıl orjinali arapçadan gelen zeyneb'dir. jenerik türkçe karakter yok)

fondoten.com (jenerik ticari bir domain)

frambuaz.com (halk arasında böğürtlen de denilen büyük bir sektörü olan meyva ismi)

gulfidan.com (jenerik özel bayan ismi)

iXQu.com (zaten 4 harfli olması ve okunduğu gibi yazılmazı değerli kılıyor bunun dışında önermemin sebebi X=erkek Q=kadın sembolü olması, hatta arkadaşlık sitesi projemiz vardı iptal oldu.)

ayrıca istanbul.net izmir.net gibi yerel arkadaşlık sitesi kurmak isterseniz bu uzantılardan çok daha değerli, TRistanbul.com TRizmir.com bursaTR.com gibi 3 büyük şehrin de domainleri mevcut şayet .net almak isterseniz yaklaşık 50 adet jenerik domain sunabilirim tanımlarınıza uyan...

iyi beğenmeler ...