daha zekice bi hareket yapmış senin bu yazını okuyunca ufak bi bakayım dedim bu adam nasıl Pr-7 olmuş gerçi şuan pr-6 gözüküyor.
backlinklerine baktığımda %90 nın yabancı olduğunu görünce hiç şaşırmadım.
adam ne yapmış ? nasıl Pr kazanmış sorusunun cevabı ise :
adam bi kaç tane Joomla Teması yapmış ve o temaları kullanan sitelerden otomatik backlink almış bu sayede PR kazanmış.
yani bazıları gibi comment kasmamış Tema kasmış. üretici ve yaratıcı olursan karşılığını alırsın!
Geçmiş zaman kullandım orda ben 1,5yıllık birşeyden bahsediyorum lavinya 1,5 yıl önce pr 7 idi.Ayrıca tekrar ediyorum herşey backlink değil.Hepsi bu bütün sadece backlinkin etkisi fazla.Bu forumda hekres yabancı bloglar kastı herkes günlerce link değişimi yaptı 25 bin backlink alan arkadaşım var en az 10 tane pr8 backlink bir okadarda pr7-6 linkler aldı.Ne oldu güncelleme olduğunda kimse pr 4 ün üstüne çıkamadı.Backlink etkili evet ama nerden backlink aldığın hangi koşul ve konumlarda aldığın bile önemli.
Son olarak üretici ve yaratıcı olursan karşılığını alırsın demişsin emin ol şuan internette hatrı sayılır bir noktadayım ve hatrı sayılır kazanıyorum.