Bugün bir güzellik yapalım ve ödeme aldığımız sponsorları yazalım

her ne kadar herkes gizlese de, şu 3 günlük dünya da... hadi bakalım beyler baklalar çıksın
-
www.spacash.com ( ***** sponsor. her üyeliğe 28 EURO veriyor. 1 ayda 2 üye çıkardım. ödemelerde bekleme yok, çek yok..talep ettikten 24 saat sonra direkt banka hesabınıza havale..hemde Türk trafikten çıkardım bu üyeleri
-
www.turkeybride.com/webmaster/ ( Turk - Rus sponsor. her Gold üyeliğe 15 YTL veriyor. 10 günde 2 üye çıkardım. ödemelerde bekleme yok, çek yok..talep ettikten 24 saat sonra direkt banka hesabınıza havale..
-
www.sedo.com ( Sedo zaten bilinen bir sponsor. 2 domainim parkinde. ve ödemeler sorunsuz gelmekte. direkt banka hesabına. Ama hile hurda affetmiyor
-
www.google.com/adsense/ ( malum Google) bir çek aldım..çek olayını sevmediğim için pek ilgilenmiyorum google. 167 YTL..ama beni kanser etti o ayrı
genelde üyelik başına ödeme yapanları tercih ediyorum. çok daha güvenli. diğer sponsorlar " yok hile yaptın, yok ip ler tebit ettik..gibi sudan bahaneler ile iptal edebiliyorlar üyelikleri "..
paylaşımları bekleriz. kolay gelsin