bilgisayarla 4 yaşındayken tanıştım giç bişi bilmiyodum sadece oyun oynuyodum sonra başka bi eve taşındık abimin yanında hep napıyo diye izlerim günde 5-6 saat geceleri 12 de south park ı izlerken kullanabiliyordum bilgisayarı yaklaşık yarım saat ondada dial-up la2-3 site oluyordu sonra annemler abime yeni bi bilgisayar aldılar abimdekinide bana verdiler günde 30 dakka internete giriyordum onun dışında hep fifa oynuyordum bu 2001 e kadar devam etti (fifadan sıkıldım artık )sonra yine abimin yanında abim napıyo diye izlemeye başlamışken türkiyeye adsl geldi yavaş yavaş kullanmaya başladım ilk olarak eğlence amaçlı kullanıyordum sonra icq sonrada msn derken msn sayesinde hayatım değişti internetten tandığım bi arkadaşa bi programı nasıl indirebilirim falan diye sormuştum bi site vermişti orda baya uzun zaman geçirmiştim sonra 3-4 kişi bi forum açmışlar çağırmıştı beni sonra zamanla mod oldum siteye 2-3 kere hacklendi o zaman hack in ne olduğunu öğrendim uğraşmayı denedim fakat beceremedim sonra bu sefer forum un ne olduğunu öğrendim free hostlarda phpbb kuruyordum ilk forumuma 50 kişi üye olunca çok sevinmiştim sonra sitemynet le tanıştım beyoğlu hakkında bi site yapıyodum sıkıldım ondan son olarakta 2 sene önce lissansız vb kurmuştum 1 yılda 100 üyem olmuştu çok sevinmiştim bi yerden alexa yı öğrenmiştim türklerin en çok girdiği sitelere bakardım bakardım kapardım bir gün anneme siteleri tek tek okumaya başladım sonra burayı gördüm bir şekilde davetiye bulup üye oldum ve şimdiki zamana gelmiş oldum