Merhaba Arkadaşlar,
Web üzerinden ekmek yiyen ve web'i seven pek çok arkadaş da aynı sıkıntıdan müzdariptir sanıyorum.
Ben bilgisayarı çok seviyorum. Günde 20 saat aralıksız başında durduğum da oldu ama asla bana bıkkınlık getirmiyorum. Yaptığım işi de çok seviyorum ve hiç bir zaman geyiğe kaçmadan 20 saatimi bu işe harcayabiliyorum.

Ama yakın çevremden de artık tepkiler almaya başladım. Bir kız arkadaşım var,yaklaşık 1 senedir birlikteyiz. Her şey çok harika gidiyor. Gerçekten hayatım boyunca karşılaşabileceğim en harika insan bundan eminim. Piyasadaki çoğu gereksiz kızda bulunan kıskançlık vb. iğrenç duygulara sahip değil. Gayet aklı başında ve sosyal statüsü de oldukça yüksek. Hayallerimin bile ötesinde bir insan. Onu hiç kırmamaya incitmemeye çalışıyorum ancak; bazen ona zaman ayırmadaığımı hissediyorum.

Saat 17'den sonra başlıyoruz mesajlaşmaya yaklaşık 23-24'e dek sürüyor bu süreç. Ben devamlı surette geç cevap veriyorum. Bazen öylesi oluyor ki 40 dk sonra cevap veriyorum ama fark etmiyorum. Öyle bir konsantrasyon ki,sesini bile duymuyorum telefonun. Son günlerde İrem de de bir rahatsızlık sezmeye başladım. Geçen gün açık açık konuştuk;o da çok rahatsız bu durumdan. Akşamları sadece bir iki saat mesajlaşıp yatalım diyor ama biliyorum, o da bunu içten içe istemiyor.

Çok daraldım,bu işin içinden nasıl çıkarım bilmiyorum. Mesaj mevzuu sadece basit bir örnek,aileme çevreme ve arkadaşlarıma da zaman ayıramıyorum.
Ama yaptığım işi de gerçekten en az onlar kadar seviyorum.
Hayatım boyunca bilgisayarla çevremin dengesini kuramadığım için kaybettim. Ama bu sefer daha dengeli davranmak istiyorum...

Siz hiç böyle bunalımlar yaşamıyor musunz ?