hayalet42 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçekten işe yarıyor 500 mb temp çıktı ayrıca programın üzerinde ram temizliyisi var bunuda kullanmaya başladım ancak size tavsiyem ram temizleyicide smart clean seçeneğini kullanın.Deep clean dediğinizde raminizi büyük oranda boşaltıyor buda Windowsda kasılmaya neden oluyor.Ancak smart cleanda küçük bi miktar ram temizliği ile performans artıyor.Programda bunun yanısıra açılıştaki objeleride kontrol edebiliyor istemediğimiz servisleri devredışı bırakabiliyoruz.Biraz inceledim oldukça kullanışlı.Tek kötü tarafını gördüm pro versiyon satın almadan ince ayar yapamıyoruz.Mesela program açıldığında küçük bi pop-up dan kendi sitesine bağlanıyor altta iptal etme simgesi var ama pro kullanıcı olmadan edemiyoruz.Neyse çok uzattım indirin ve görün
Pro sürümünü internette ararsanız bulabilirsiniz,deep scan da windowsun kasılması normaldir,mesela açık 4 pencere varsa bunların tüm geçici dosyaları ramdedir ve tarama yaptığınızda bu dosyalar silinir.Daha sonra o pencerelere tıkladığınızda ilk başta ağır olarak açılır çünkü pencerelerin geçici dosyalarını tekrar kendine yükler ve bu yüzden hafif ve geçici bir kasılma olur.