Hemen yanıtlayım. Evet ben trafik satıyorum. Ama ihtiyacım da oluyor. Hep aynı yerden trafik yollamaktan bıkıyorum. Parking siteleri bir süre sonra beni banlamak isteyecekler. O yüzden trafik de almam gerekiyor. Ayrıca evet elimde türk trafik mevcut ama çok az. Bende daha çok yabancı trafik var. USA almanya İngiltere Canada Tokyo ağırlıklı olmak üzere tüm dünya. Ama türk trafik çok az. Ve bazen türk trafiğe ihtiyacım oluyor. Kendime trafik yollamıyor muyum sanıyorsun?? Tabi ki yolluyorum. Hem diyelim kendimle çeliştim bu neyi değiştirecek ki? Benden trafik alan 10larca müşterim var ve çok memnunlar. Benim trafik aldığım insanlardan da ben memnunum. Bir nevi ticaret. Ayrıca hep yabancı trafik kasarsam bizim webmaster türk arkadaşlar nasıl kazanacaklar? Biz de geçtik bu yollardan. Zamanında benim sitelerime kimse reklam vermezdi 3 kuruş bile kazanamazdım. Ama bana yapılanı ben başkalarına yapmayacağım. Bu böyle biline. Başka sorusu olan varsa seve seve cevaplar yardımcı olmaya çalışırım. Msn den de ulaşabilirsiniz. İyi günler.