@DarkRhyme parazit olmaktan vazgeç ve konuma yazma artık komik oluyorsun.

Bundan 3 ay önce kendime kalmak için ev aradım en az 5 kişi Türklere verilecek evimiz yok diyerek tersledi.

Yakın bir akrabamın iş yeri var ve AB standartları için bir takım değişiklikler istediler ve bu değişiklikleri gerçekleştirmesi için kendisine 24 saat süre tanındı. Ancak başka bir tanıdığım bulgar için aynı durum söz konusuydu ve bu bulgar için bu süre 15 gün olarak verildi.

Sonırda her geçişimde mavi pasaportu yani Türk pasaportu olanlar en son alındı ve kendi kulaklarıkmla duydum ve gözlerimle gördüm Bulgar polisi Komşi evro varmı evro diyerek en az 20 avrolarını aldı. Aynı şekilde kendimden örnek vereyim buradaki akrabalarım için aldığım 10 civarında hediye tişört için bana 500 avro ceza yazmaya kalktılar daha sonrada ama 100 avroya kendi aramızda da halledebiliriz diyerek 100 avromu aldılar.

Ya bütün terslikler bana geldi yada ben farklı bir ülkeye geldim. Yazdıklarım hepsi yaşadığım gördüğüm şeylerdi. @DarkRhyme yerler zengin muhitler zenginlerin yaşadğı yerlerde genelde sorun yaşanmaz bu her ülkede böyledir. Ama genel insanların bulunduğu yerlerde hemen hemen her yerde sorunlar vardır bende konumda sorunları ve artı durumları belirttim.

Sofya bölümlerini soran arkadaşlara: Bölümler hakkında pek bilgim yok ancak mekatronik, matematik, bilgisayar mühendisliği ve diş hekimliği okayan çok yakın arkadaşlarım var. hepsinin düşünceleri çok olumlu gayet memnunlar. Buradan alınan diplomalar AB ülkelerinde geçiyor ancak o kadar okuyup meslek hakkındaki teknik terimleri bulgarca öğrendikten sonra farklı bir ülkede çalışmak ordaki terimlere ve tekniklere uyum sağlamak pek kolay olmayacak bunları göz önünde bulundurmalısınız.