muratbursa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaw Fiyatlarda dehşet şeyler goruyorum.
TR Lokasyonda 250GB BW reselleri nasıl oluyoda aylık 20 YTL ye verebiliyosunuz anlamış deilim. 250GB BW neredeyse 1 Mbit hatta denk gelmiyomu. Benmi bu işi tam anlamadım bi yerde hatamı yapıyorum. Yoksa TR lokasyon diye YURT dışımı satıyor.
Ben ayda 200 GB BW olan servera 150 YTL neden oduyyorum

Her firmanın/şirketin ticari yapısına bağlı olan bir durum. Trafik'i kullanan var kullanamayan var.

Hattın yetmediği durum olduğunda limit yükseltilir yada yükseltilmez bu firmanın insiyatifine kalmış bir durumdur.

Mağdemki şu kadar limit kullanım imkanı/garantisi veriyorsun. Müşterinin ihtiyacıda o kadarsa o müşteri trafik hakkını kullanmak zorundadır. Kullanamadığı durumda memnuniyetsizlik sonucu müşteri kaybı olur.

Türkiye'de internet pahalı doğru ama ihtiyaçta yüksek olduğu zaman fiyatların da düşük olduğunu görünce insanların kafası karşıyor bu da bir gerçektir.

Geçenlerde bir örnek yaşadık. Bu örnek yaşanmaz değil yine yaşanabilir. Bilinçli olarak bu işi yapan firmalar umarım anlamıştır.

Bundan sonra yüksek trafikli hizmet vermek biraz zor olucak ama yinede sunu söyliyeyim.

Tamamiyle firmanın hat durumuna ve hattaki boşluğuna göre yinede yüksek trafikli hizmetler verilir.

Bir şeyide belirtmeden edemiyorum. Türk telekom un fiyatları düşmediği sürece türk insanı kendi insanından yüksek fiyata hizmet alamadığı durumlarda parasını yurtdışına çıkartmak zorunda kalıyor.

İnşallah ttnetin fiyatları düşerde belki bir umutla hep söylüyoruz bunu türk insanı parasını türkiyede tutar.

Açık ve net anlattım umarım anlamışsınızdır.