zoruna gidenin borusuna gitsin.
Şimdi şunu diyeyim. Ben klik başı 0,06$ ödüyorum. Google bunun tutup senin çöp sitelerine 0,01$'ını veriyorsa ne diyebilirim.
İkinci bir konu ise benim reklamım günde 30 milyon gösterim alıyor ve 250 bin unique tıklama alıyor. sen bana engel olabilecekmisin

Hadi benim yaptığımı kafanda haksız kazanç olarak algılamışsın, beynine yerleştirmişsin. Senin yaptığın benim paramı gasp etmek değilmi. Bu yapmaya çalıştığın etikmi?
Komik olmayın Allah aşkına. Burda aptalca işguzarlık yağacağınıza biraz daha faydalı ve çöp olmayan sitelerle uğraşın.
Demekki sitelerin çöp siteler google az veriyor. gerçekten merak ettim. site adreslerini yazarmısın buraya. bakalım çok para kazanmayı hakediyormu

Bebeler gibi kendince çapulcu adsense tıklama ve tıklatma takımı kurmaya çalışacağına ona ayırdığın zamanı daha kaliteli işler için ayır. Benden sana tavsiye
güzel yazmış
konuyu açan arkadaşın imzası süper
reklam verenler istediği ücreti verebilir diye biliyorum 0.01 de verir 0.10 da 1 de kaliteli sitelerin kaçında çıkıyo o reklamlar bunu öğrenmek gerekir orjinal bi site sahibi burada ringocularla başım belada diyeni görmedim ha benim sitelerimde o kadar kaliteli değil ama sesimi çıkarmıyorum haklı olduğun konuda konuşursun haksızsan susarsın diye biliyorum ben ve o kadar kaliteli siteler yapmıyoruz