ben Kırcali doğumluyum... Hatta cebel köyünde doğdum belki sende ordansındır.. Ortalama hersenede giderim çünkü benim Türkiyede akrabam yok Bulgaristanda hepsi 40-50 kadar...
Bu senede öss i kazanamazsam galiba oraya okumaya gitcem.. Ama sofia gerçekten süper bi şehir çok gelişmiş ama sofia dışındakinler fazla abartılcak kadar değil..
Gece evet sokaklar ısssızlaşıyor millet eve erkenden gidiyor ayrıca çok karanlık.. Sürekli bir romantik ortam var, kızlar gerçekten çok açık çoğu mini giyiyo çoğuda beyaz renkte

..
Genelde bulgaristandaki yiyecekler çok güzel oluyor, yiyecek pazarları oluyor ve burda karşılıklı küçük küçük köfteci , kebapçı , tavukçu dükkanları falan oluyor.. Dondurmaları gerçekten muhteşem özellikle cafede tabakta yedikleriniz..
Ama arkadaşında dediği gibi bazı şehirler terkedilmiş gibi, apartmanlar pas tutmuş arabalar eski model moskiviçmi ne öyle bişeydi

. Ama araba ve motor fiyatları oldukça uygun, 2-3 sene önce incelemiştim, 0 model bi Racing motorun fiyatı 3000-4000 Leva ( 3000-4000 ytl ) di... Burda almaya kalksan en az 20.000 ytl

..
Neyse diyeceklerim bu kadar ama Bulgaristanda yaşadığın şehir güzelse hayatında süper olur