Nickless adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konudaki tüm mesajları okudum. Çok komik mesajlar var arada. Valla moralim bozukken güldürdünüz beni Bu aralar benim durumum da iyi sayılmaz. Ama bu sabah dışarda bir çocuk gördüm 15-16 yaşlarında. Elinde bir tahta araba üzerinde birkaç demir parçası sallana sallana gidiyordu ya. Daha 15 yaşında çocuk. Sağdan soldan eski eşyaları toplayıp satmaya çalışıyodu. Şükredin halinize bence daha iyisini isteyin tabii ama şükretmeden de isyan etmeyin. Yani etmeyelim

Ben herzaman şükrediyorum halime hamd ediyorum. Ama insan bir sorumluluk taşdığı zaman maalesef rahat olamıyor. Ne biliyim son kişi ben olsam bu durumları anlayışla karşılarım ama nedense 5 saat bir kesinti olsa hemen hizmet verdiğin insanlar arayıp biz maillerimize bakamıyoruz, almanyadan mail bekliyoruz, hollandadan müşterimiz ürünlerimize bakıcak, italyadan sıpagetti siparişi vericez, çorumdan leblebi getiricez vs.. gibi sebeplerle çıkış yapınca ister istemez bir stres bir sıkıntı oluyor. Bu durumda nasıl rahat olabiliriz? Telefonlara bakmasan aynısının kendine yapıldığını düşünüyosun adam adamın halinden anlar misali cevap veriyorsun dahada stres oluyorsun. Sen karşı tarafı sıkıştırıyorsun onunda elinden gelen bir şey yok ama sanki ısrar edince bir yol bulunacakmış gibi geliyor falan filan. Şükürle alakalı bir durum değil bence çok farklı bir olay taşıdığın sorumluluğun gerekliliklerini elinde olmadan yerine getireremek ve bunun yaşattığı üzüntü diyim ben sana sende umarım anla