Doğan beni az çok tanırsın... Söylediklerinin çoğunu PF ile yapabilirim ücretsiz... Ve bu konuda sende bana yardımcı olabilirsin. Ama bunun için şu işlerimin tamamı bitene kadar bi zaman gerekiyor.. Bu proje için ne kadar süre gerektiğini söylersen elimden gelen yardımı yaparım PF de karar kılınırsa... PF olursa da kimse anlamaz pf olduğunu

- Üye sistemli , üye rütbeli (süper yönetici, yönetici, il temsilcisi, öğretmen, öğrenci, eğitim gönüllüsü , üye gibi üye kategorileri ayarlanabilecek) (çok zor değil üye grupları yada aktif olan üyelik değiştirilerek yapılabilir.)

- Kişi öğretmen olarak üye olduğu zaman öğrencilerinin, okulunun profillerini ekleyebilecek (resim, özellikleri, ihtiyaçları gibi bunun için bir modul yazabilirim)

- İl il, ilçe ilçe, okul okul hatta sınıf sınıf ayırabilmeliyiz eklenen profilleri ( Örneğin öğretmen ekliyor Bursa Osmangazi Atatürk İlköğretim Okulu 1-A sınıfı, başka bir öğretmen ekliyor İstanbul Osmangazi Atatürk İlköğretim Okulu 1-A sınıfı, bunlar sistemde karışmamalı ara bölümünde il-ilçe-okul gibi seçmeli olarak kolayca bulunabilmeli)(zaten bu modul olmadan üstekinin bi anlamı yok )

- Eğitim gönüllüsü olan kişi sitede öğrencilere bakarken bir tıkla istediği öğrencinin eğitim gönüllüsü olabilmeli, sistemde ikisi eşleştirilebilir ve yan yan fotoğrafları olabilir, kişinin yaptığı yardımlar isteğine bağlı olarak o sayfada görünebilir, resimler eklenebilir)

- Ana sayfadan haber girme olmalı (standart isteğe göre değiştirilir)
- Özel sayfa oluşturma olmalı (buda standart)
- Menü kontrolü kolay olmalı ( )
- Sade ve hoş bir tasarım olmalı (en kolayı bu gerekirse başka bir arkadaşa tasarım & logo vs yaptırılabilir olmazsa onu çeviririz pf ye.)
- Seo filan çok önemli değil ( böyle bir proje için bencede ama isteğe bağlı eski denemelerimi ekleyebilirim )

Bide PF lisansı aldığımız zaman tadından yenmez Eğer google talk kullanıyorsan pmlersin bana adresini msn kullanmıyorum artık uzun süredir...