Konu
"AÇ KAL, BUDALA KAL" | Mutlaka okuyun!!!
15-05-2008, 00:21:13
Cem1
Alıntı
Steje Jobs bir efsanedir. Birçok insan Jobs'ı bu videosuyla tanıyor burada, Türkiye'de fakat ben geçen ayki Amazon alışverişlerinde kendisi ile ilgili kitapları topladım ve birini de okudum hatta.
Videoyu izledikten sonra bir gazla kalkarsınız sandalyeden ama çabuk söner o. Her işte bir hayır vardır da değildir bu işin aslı tam olarak, Türk halkının her işte hayır vardır yaklaşımı ile bir Steve Jobs efsanesi asla tekrarlanamaz Türk insanları tarafından. (Bence)
Fiyatının yüksekliğine rağmen, sırf saygımdan dolayı bir MAC edindin geçen sene, iPod, iPhone vs. en kötü ürününün bile piyasa hakimiyeti fevkalade. Ayrıca BT dünyasında en iyi hatiptir kendisi.
Şu video özellikle çok hoşuma gidiyor.
YouTube - all about Steve - All-time favorites
YouTube - all about Steve - All-time favorites
Close
2You need to upgrade your Flash Player2
Bu da tavsiye edebileceğim kitaplar. Kullanılmış olanlarından tercih ederseniz, inanılmaz ucuza bir sürü kitap alabiliyorsunuz Amazon'dan, ben 6 tane aldım apple ve S.J. ile alakalı, şu ikisini özellikle tavsiye ediyorum.
Amazon.com: Inside Steve's Brain: Leander Kahney: Books
Amazon.com: iCon Steve Jobs: The Greatest Second Act in the History of Business: Jeffrey S. Young, William L. Simon: Books
o gazı hemen aldım dediğin gibi kitap okumazdım ama en kısa sürede temin edeceğim bende