HitcH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim aşkım mevsimlik değil. Aşk mevsimi beni ilgilendirmiyor. Ben şafak sayıyorum

Ben hep aşık kalırım.

Sitene gelince ;

Yine enteresan bir durum. Sitenin anasayfası indexlenmemis google'da. Ama, alt sayfaları indexlenmis. (Klasorler daha doğrusu)
site..ozelmagazin.com - Google'da Ara

Ben böyle birsey görmemistim daha önce. Ozelmankenler.com da, 1 günde 160 sayfa indexlenmisti. Google konusunda tuhaf bir şansın var. Bana benziyorsun. Bende, binlerce sayfayı 2 günde indexletirdim zamanında. Artık yaşlandık, yavaşladık.

Anasayfa belki google'dan cok hit almaz. Yani, ünlülerin isimleri ile, haberlerdeki kelimelerin birlesmesinden birseyler olabilir. Mesela, fahise kelimesi gibi. Haberde var bu

Alt sayfalara gelince, şarkı sözleri klasoru, iyi hit alır. Cunku ilgileniyorsun. Konser vs tarihlerinide yazıyorsun. Optimizasyon konusunda da beceriklisin. Wordpress'in etkiside var tabii. Mp3, indir gibi kelimeleride bir yerlere eklersen, iyi hit alır.

Mankenler kategorisine zaten denilecek birsey yok. Buradaki arkadaşlarında yorumlarından anlayacagın gibi, çıtır bir kız resmi görmesinler. Ayrıca, manken isimlerinden vs iyi hit alırsın google'dan..

Birde, sana bu isi kim öğrettiyse, güzel öğretmiş Keza, daha 1 aydır web ile uğrastıgını, ama günde sedo'dan minimum 25 € kazandıgını biliyorum. Bunun adsense'ide var. 1,5 (Bir buçuk) gunde 90 $. Güzel para.
Bu kadar geniş incelediğin için tesekkür ederim bu arada beni iyi takip ediyorsun yanlış anlayabilirim bu arada bana bu işi öğreten senin çok iyi tanıdığın ama adını vermiceğim dünyada en çok sevdiğim insanlardan biri