Vede şunu diyeyim, kendi yorumumca , sıfırdan bir domain alıp com unu r10 a koyupda işte 100-1000 ytl istemek çok mantıksız geliyor bana, domain eşsiz olmalı ki jenerik değeri olsun.
Com, düşmüştür, Net,org,info su doludur, com un geçmişine bakarsınız eski ise bu domaini alıp değerlendirmek kısa süreli olarak değer kazandırabilir.
Ama direk com u alıpta 1000 ytl istiyorum demek gercekten komik oluyor. Çünkü kaliteli hiçbir domainin com,net uzantısını boşta bulmanız çok zor.
Forumda çok daha uzman arkadaşlarlar mevcut, ben sadece kendi yorumlarımı yazdım.
İyi çalışmalar .
Kaliteli domainlerin com net uzantisi boşta olabilir çünki hergün binlerce domain düşüyor..
Elbette içlerinde çok çok kaliteli domainlerde var..
Bugün reglediğin domaine 10,000 ytl istiye bilirsin çok normal mesela sevgi.com düşse bugün alsam 10,000 e satiyorum desem çokmu komik olur ? hayir tabiki
net org info uzantilari dolu olan bir domainin com uzantisi Hepsinden değerlidir info ya 10 ytl veren com 250 ytl neden vermesin ? mesela Siirfm.com u aldim gecen gün net org info uzantilari dolu demekki proje üretilebilir siir Radyo Fm herkesin aklına gelebiliyor.
Ayrica çok iyi olmadikca Net org info domainler asla para etmiyor