Samet cim Güzek yazmışsın Bence Sen Web İ Bırak Yazar Ol
Son Yaşadığın Durumu Burdan Olmasada Msn Deki Sohbetimiz den Biliyorum Gercekten Cok Üzücü Bir Durum
Ama Biliyorsunki Ben Kendimi Bu Sorun Yaşadığın Firmlar Arasında Tutmuyorum Kesinti Yok Hizmet Full Destek Görsel Olarak Hem sorunlar Cözülür Hemde Öğretilir Sekilde Hizmet Veriyor. O Nedenle Ben Kendimi Sorunlu Firmalar Arasında Bulmuyorum
Ama İnan Bana Su yazdıkların Harici Son Yasadıgın Sanki Ben Verilerimi Kaybetmişim Kadar Uzdu Beni Gercekten Cok üzüldüm Gecmiş Olsun
Yahu tabikide her firmada sorun yok ama benim gittiğim firmalarda şimdiye kadar hangi firmayla çalışsam hep sorun çıktı. Ben mi şansızım yoksa hepsimi böyle bunu sorguluyorum. Hani aralarında bir tane bile düzgün çıkmaz mı? servce unavailable sorununun hangi firmada olduğunu zaten yazmama gerek yok. Bana cpu kullanımı diyorlar. İyide hemşerim gündüz niye bu site cpu kullanmıyor? gece 1 den sabah 9 a kadar mı bu site işlemci harcıyor? Hemen hemen her kalitede firmayla çalıştım ama yok bulamadım. Şimdi bir arkadaş bana
-gelde hizmeti gör
der. Giderim ona ondada şimdiye kadar uptime %100 se benden sonra downtime ı %100 olur. Böylede bir durum işte. Ne yapayım bilmiyorum.