Herşeyi dll yapmak gibi bir durum yok demişsin. Ama belirttiğim klasör içerisindeki bütün dosyaları dll ye çevirebiliyorum. Örneğin;

index.aspx - tasarım sayfam
index.aspx.vb - kod sayfam

ikisini de dll ye çeviriyor. Ama hatırlamadığım tek şey ikisini tek dll de mi topluyordu yoksa iki ayrı dll mi oluşturuyordu orasını hatırlamıyorum.

EDİT : index.aspx ve index.aspx.vb dosyalarını tek bir dll dosyasında birleştiriyormuş adını da App_Web_wokxpsqb.dll böyle yapmış. Ayrıca bu dll dosyasını reflector diye bir decompiler ile açtığımda değişken adlarını falan gördüm. Yüzlerce şey çıkıyor ama bundan da hiçbirşey anlaşılmıyor.. Yani çözmeye çalışan insan benim projemi adam akıllı çalıştırmaya çalışıncaya kadar kendisi yazar daha iyi Bu dll decompiler olayı bana biraz fos gibi geldi. Yani decompile edip kodların aynısını kopyala past ile çalıştıramaz herhalde hiçkimse..

Peki bu durumda ikinci konuya geçelim.. Yukarıda da bahsettiğim gibi dll yaptım diyelim.. %100 de decompile edilemedi. Ben şimdi kodumun içinde diycem ki site adresi aaaa.com değilse error.html e git. Bu yöntem proje güvenliği için yeterli midir? Başka neler kullanabilirim ?