les adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım tam durumunu bilmiyorum kaç siten var vs ama ... O zaman vps den uzak duracaksın.. Kaliteli yerler var reseller hizmeti veren... biraz pahalı ama sende madem seni bırakmıyorlar sende host sağladıklarına yükset fiyattan hizmet sağlayacaksın... reseller olduğu için sorumluluk büyük ölçüde onlarda bu nedenle pek birşeyle uğraşmasın .. Ama yinede yok ben aynı sorunları yaşıyorum diyorsan o zaman devredeceksin kökten çözümü sağlayacaksın..

hesabımda 30 domain var ağırlıklı olarak mysql veri tabanı kullanıyorlar. dün birisine pm attım burdan eğer mysql server ı linuxtaysa sanırım kabul edecektir. Ama cevap gelmedi. Aslında reseller değilde host host devretmek lazım ki adamlar ödemelerini ayrı ayrı yapabilsinler. Buda maliyetini baya bir arttıracak. Sağlam firmaların mysql li paketlerini incelediğimde biraz uçuk rakamlar çıkıyor ortaya. Bir defada hepsini devretmek maddi açıdan baya bir külfet olacaktır üstelik bunun dönüşümüde olmayacaktır. Tek tek ödeme günü geleni hosta almak gibi bir çözümde 1 yıl boyunca boşuna vps ödemesi yapmamı gerektirecek. Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık. Bulucaz bir çaresini artık.