Zaten ben host satmıyorum tevbe ettim o işe. Kurumsal firmaların siteleri var eş dost tanıdıklara ait ve kendi kişisel 2 - 3 tane sitem var onları barındırıyorum. Yalnız şu yüzden kızıyorum kendime bu barındırma olayından elime hiç bir kazanç geçmiyor sadece başka yerde madur olmasınlar diye benim başladığım işlerini bu şekilde devam ettiriyorum. Elime geçen hiçbir şey yok. İşte bu yüzden çok sinirleniyorum. Ve adamlara alın sitelerinizi bu firmaya taşıdım bundan sonra bir şey olursa burayı arayacaksınız da diyemiyorum. Yüzüstü bırakmakmış gibi geliyor.
Dediğin gibi kaçtımı çıkmıyor.
Arkadaşım tam durumunu bilmiyorum kaç siten var vs ama ... O zaman vps den uzak duracaksın.. Kaliteli yerler var reseller hizmeti veren... biraz pahalı ama sende madem seni bırakmıyorlar sende host sağladıklarına yükset fiyattan hizmet sağlayacaksın... reseller olduğu için sorumluluk büyük ölçüde onlarda bu nedenle pek birşeyle uğraşmasın .. Ama yinede yok ben aynı sorunları yaşıyorum diyorsan o zaman devredeceksin kökten çözümü sağlayacaksın..