Ben net-internetin çoluk çoçukdan oluştuğunu söylemedim, nasıl insan birini tebrik ederse aynı şekilde eleştiride yapabilir. Ben gayet mantıklı birş ekilde eleştirimi yaptım.

1 - Cumartesi günü yunus arkadaşımız seninle konuşmaya geldi sen hiç tınlamadın. Toplandı yapıyoruz die bahane uydurup arkanı dönüp arkadaşınla geyiğe başlamışsın. ( bu kadar r10 ziyaretcileri sana guvenirken böyle sırtını dönmen) Geyikden hariçen yaptığın davranış arkadaşın bana birebir dediğini OSMAN ben kendi sunucularımı kurtarayım sizinkilere sonra bakarım tavrı olmuş.

2 - Cuma günü seni aradım telefonu yüzüme kapattın.

3 - Mars ın fiyatlarını herkes biliyor, senin nekadara anlaştığınıda bir iki güne duyarım duyarız. Eğer müşterilerine herhangi bir fiyat yansıtması yapmazsan hatlarda makul bir oynama yapacaksındır, tabiki bu düşüncenin ixir ile alakası yok nixconda beklerken 2 - 3 server firmasının ortak konuşmalarına katıldım herkesin ortak fikri idi.

4 - Bu hat olayı tamamen gerçek olan bir olay sen kimseyi ikna edememişsin ve sadece konuyu sildirmekle yetinmişsin.

5 - Sakın ama sakın bana çoluk çoçuk gibi laflar kullanma !!!! Çünkü ben hakaret etmiyor tamamen kendi fikirlerimi sunuyorum. Eğer öyle samimi olmayan cümleler kullanacaksan bende kullanmak zorunda kalırım...

6 - SAYIN YÖNETİCİLERDEN konuyu kitlememelerini (çünkü biri osman hakkında biri fikrini öz eleştirisini söyledimi hemen konu kapatılıyor veya siliniyor.), Kitleme yapılmadığı gibi osmanın kendine yapılan eleştirilere nasıl baktığını, kendisini eleştirilerle geliştirmesi gerektiğini bilmediğini bir cümle açıklıyor. "Yukarıdaki hokkabazlar hep birilerinin adamıdır zaten biliyorsunuz kimin yalakaları olduklarını" bu kullandığı cümle için osmana gereken cezanın verilmesini istiyorum. Ben ne hokkabazım nede başka bir firmanın KAR ortağıyım kendi firmama kendi kazancıma bakarım eğer bir yanlış durum görürsem yaşarsam bunuda çekinmeden yazarım.

Ni-Osman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen kimsin yahu? çalışmayan bir sunucu bile yok..
Netinternet çoluk çocuktan oluşmaz netinternet de ahmet beyden sonra en ufak birey benim datacenter'in (MARS In) şuan 4/1 ni Netinternet oldu zaten..
Tüm sunucular çalışır durumdayken neden patlayalım..
Gerçekler neymiş anlat millet de duysun..
Kimsenin yanında ben pazarlık yapmam istanbula geldiğim gün SH a giderek Selçuk bey ile beraber oturup konuştuk el sıkıştık ben MARS a o gün diğer Nixcon mağdurları için gitmiştim
____
Ayrıca herkese teşekkür ediyorum iyi niyetlerinden dolayı..
Ben geldim tekrar MARS a volkan bey gitti. Cuma gününe kadar herşey oturana kadar istanbuldayım tek isteyim lütfen cep den aramayın netinternet'e ticket atın yada telefon edin ofisdekiler isteklerinizi bana iletir.
Yukarıdaki hokkabazlar hep birilerinin adamıdır zaten biliyorsunuz kimin yalakaları olduklarını